Review: Oordopjes van de Action!

Hallo lieve bloggers, vandaag waren we langs de Action gegaan om te kijken wat ze hadden voor de nieuwe maand en er was niet echt veel keus of variatie en er stond niks nieuws behalve één item die er erg aantrekkelijk uitzag in onze ogen namelijk oordopjes in verschillende kleuren. Nu hadden we net nieuwe oordopjes nodig omdat één van ons echt non-stop muziek luistert op haar iphone (rarara wie?).

  • Product/Item: Rekbare oordopjes (van de Action).
  • Test Periode: 3 dagen.
  • Waardering: ★★

divider-heart

IMG_1250Dus toen zagen we de rek met retractable earphones aka intrekbare oordopjes en je had ze in de kleuren: roze, zwart, wit, groen, blauw en rood. We zijn gegaan voor de roze kleur en het heeft ons maar 0,90 cent gekost. Dat is niet slecht voor oordopjes en we waren benieuwd of de oordopjes van de Action goed zijn of niet, daarbij hebben we nooit intrekbare oordopjes gekocht en het leek ons wel een grappig idee dat je oordopjes zich kunnen oprollen als je ze niet meer gebruikt. Voordat we de Action konden uitlopen hadden we nog een rare discussie met een medewerker over de 10 cent die we niet terug hoefden maar wat we gedongen toch moesten accepteren. Begrijpen jullie waarom sommige winkels het bedrag hoog afronden terwijl andere winkels je dwingen die 5 of 10 cent te accepteren?

Hoewel de kleur geweldig is van de oordopjes, moeten we wel toegeven dat het erg klein is. Wil je muziek luisteren onderweg van school naar huis, of je werk naar huis dan moet je niet deze oordopjes kopen omdat ze dus niet lang genoeg zijn om je telefoon op je schoot of in je zak te houden. Verder glijden ze ook telkens uit je oren en is de volume niet echt duidelijk en hard. Het is ook een enorm geklier met het oprollen en we zijn telkens bang dat onze vinger ertussen komt of dat het kabeltje kapot zal gaan bij het oprollen. Op de vraag of we de oordopjes dus vaak zullen gebruiken zeggen we volmondig ‘NEE’. Jammer, maar goed het is eigenlijk wel verwachtbaar voor de prijs. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

9 gedachtes over “Review: Oordopjes van de Action!

  1. ik heb andere oordopjes van de action, die je zeg maar om je oor moet doen .. nou, nooit meer! Ze blijven goed zitten hoor maar verder .. heel slecht geluid !! Nee dan maar paar euro meer en dan heb ik wel goed geluid, kan echt niet zonder muziek als ik train 😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s