Review: Dove Summer Glow.

Hallo lieve bloggers, vandaag hebben we een review voor jullie klaar staan. Als jullie onze kerst posts hadden gelezen weten jullie dat we een Dove Summer Glow (tanner) cadeau hebben gekregen en hier waren we erg benieuwd naar gezien het feit dat we niet geloven dat een tanner een vervanging kan zijn voor foundation. Het is super mooie droom maar dat je niet langer foundation hoeft te gebruiken als je een tanner gebruikt leek ons te mooi om waar te zijn. We waren dus erg blij toen we de Dove Summer Glow onder onze boom vonden. We hebben het uitgetest voor een week en besloten er om een review over te schrijven want misschien delen jullie dezelfde gedachtes als wij en zouden jullie ook benieuwd zijn naar een review over deze product. 

  • Product/Item: Summer Glow Tanner van de Dove (van de Kruidvat).
  • Test Periode: 3 weken.
  • Waardering: ★★★★★

divider-heart

IMG_1219We hebben beide een erg blanke en droge huid daarom kunnen we veel producten niet gebruiken omdat onze huid erg snel geïrriteerd raakt of nog meer uitdroogt. Deze problemen hebben we zelden met Dove dus we waren allereerst erg blij dat de Dove met een tanner aankwam. Het is een moisturising lotion en het ruikt echt heerlijk, ook de verpakking is super chique met goud en donker blauwe woorden. De Dover Summer Glow is een voedende melk met zelfbruiner. De eerste dag dat we het gebruikten gebeurde er in eerste instantie weinig. Wel voelden onze armen direct zacht aan. Pas de volgende ochtend zagen we resultaat. Onze armen en gezicht waren één tint donkerder, en we hadden een gezond gloed op onze huid.  Dezelfde avond hebben we voor de test nog een keer onze armen en gezicht ingesmeerd met de lotion, de volgende dag was onze huid nog een tintje donker en zag het eruit alsof onze huid een zomerse gloed over zich had gekregen. 

Ook die avond besloten we nogmaals de lotion in te smeren op onze huid en gezicht, de tweede ochtend werden we wakker en onze huid voelde erg zacht aan en het rook heerlijk maar de tint die we over onze armen en gezicht hadden zag er niet langer gezond uit. De kleur ging meer de oranje kant op en de zomerse gloed waren we ver gepasseerd. We zijn er dus achter gekomen dat de Dove Summer Glow inderdaad werkt, maar je kan het maar twee dagen achterelkaar gebruiken voor je er langzaam uit begint te zien als een sinaasappel. Dus twee dagen gebruiken en dan de hele week niet, als je dit doet behoud je de zomers gloed voor de hele week en kan je de volgende week weer hetzelfde opnieuw doen om je huid er goed en verzorgd uit te laten zien. Het was alleen niet zo dat toen we de tanner gebruikten onze foundation niet meer nodig was, de zelfbruiner zorgt er alleen voor dat je huid er gezond uitziet en dat je op alle plekken dezelfde huidskleur hebt. Dus heb je last van rode/paarse plekken op je huid of heb je littekens van wondjes dan zal deze zelfbruiner daar jou zeker mee helpen. 

Voordat we de zelfbruiner aanbrengen, scrubben we onze huid, omdat zelfbruiner heftiger reageert op droge plekken van de huid. Met ronde bewegingen verdeel je de crème zo egaal mogelijk over je armen (en gezicht). Dit laat je even inwerken en dit hoeft ook niet een uur te duren, geef het een minuut de tijd en gebruik erna geen make-up om het er goed op te laten zitten. Het is handig om het dus de ochtend van te voren aan te brengen want de volgende dag heb je al een mooie gloed en kan je zonder moeite en geklier je make-up aanbrengen en je kleding aandoen zonder bang te zijn dat het vlekken zal achterlaten. Wij hebben uiteindelijk geen kledingstukken in de was hoeven te doen met zelfbruiner vlekken erop dus dat bewijst dat deze Dove Summer Glow zeker geen vlekken achterlaat, wat zeker een pluspunt is. Nog meer pluspunten zijn; de heerlijke geur, dat je huid zacht aanvoelt na gebruik en dat je huid inderdaad tintjes donkerder wordt.

De Dove Summer Glow kost 6,88 euro en is op dit moment nog steeds verkrijgbaar bij de Kruidvat. Dus wil jij het ook uitproberen? Dan raden we je sterk aan het te kopen want Kruidvat heeft op dit een moment een knaller van een actie op deze product. Koop twee Dove Summer Glow’s voor 14,00 euro en krijg er twee gratis ernaast dus uiteindelijk betaal je 14,00 euro voor vier zelfbruiners waar je normaal 28,00 euro voor zou betalen.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

21 gedachtes over “Review: Dove Summer Glow.

      • Hic@ heeft het gebruikt als volgt: ze heeft het één dag gebruikt en de derde dag weer gebruikt en vervolgens één week niet en ze had geen strepen, maar haar armen en gezicht zagen eruit alsof ze naar de strand was gegaan. Dus geen strepen en zij is in de veertig. Gibby heeft het gebruikt zoals in de review die we hebben geschreven en had ook geen strepen en eerlijk gezegd normaal moet ze foundation op en dat hoeft nu niet meer want als ze de dove product gebruikt en de volgende dag een BB Cream gebruikt ziet het er heel mooi uit. Dit kan bij andere weer anders werken, iedereen heeft een ander soort huid en pigment toch? Bij ons werkt het wel! Misschien moet je het in een vakantie eens proberen en kijken of het bij jou ook werkt en om de hoeveel dagen je het moet gebruiken. Bij Hic@ was het na drie dagen gebruiken niet zo mooi, het was te donker en leek niet meer zo gezond zoals het na één of twee keer gebruiken uit ziet.

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s