Action, Primark en Kruidvat Actie.

Hallo lieve bloggers, we hebben vandaag nog een post voor jullie en dit keer is het gewoon weer een post met dingen die we hebben gescoord op Maandag. Dus ga er lekker voor onderuit zitten en lees gelijk door want we hebben een aantal verzorgende producten voor je op het lijstje staan die je niet wilt missen.

IMG_1162Laten we beginnen met de heerlijke geurtje genaamd ‘Dark Flower’, het is een kleine roller die we hebben gevonden in de Primark van 2,50 euro voor maar 0,50 cent. Je zou denken dat zo’n geurtje die zo goedkoop is niet lekker zou ruiken maar dat valt behoorlijk mee, het heeft een lavender-achtige geur dus ben je een liefhebber van lavender dan zou ik het zeker gaan halen want ze zijn er nog steeds. We hebben gelijk bij de kassa toen ook een zakje met watten gehaald, deze kostte maar 0,75 cent en ook dit kun je gewoon niet laten liggen. Er waren nog veel meer leuke dingen maar we wachten toch tot het einde van de maand want meestal is alles wat je nu hebt nog goedkoper omdat het toch weer weg moet. We waren toen langs gegaan bij de Action want ook daar komen we graag, de Action was terwijl wij lekker aan het snuffelen waren in de winkel bezig met een verbouwing dus we konden niet alles goed bekijken maar we hebben wel paar leuke dingen gevonden. We beginnen met die enorme bakken vol met kleine gifbags van twee producten. Heeft iemand die ook al gezien? Ze zijn echt super leuk en we moesten denken en twijfelen en weer terug leggen maar we zijn uiteindelijk gegaan voor de gifbag met een NYC oogpotlood in de kleur metalic silver en een donker grijze oogschaduw en dit voor de prijs van 1,00 euro.

De variaties in de gifbags zijn echt super groot dus loop je langs de Action dan zou dit een goed reden zijn om naar binnen te gaan. De kokosnoot lipbalms waren voor 1,00 euro verkrijgbaar en hier zitten dan ook gelijk twee in dus voor ons was dat een super koopje en ze ruiken super lekker. We zijn gegaan voor twee makeup spiegeltjes die je handig overal mee kunt nemen in je tas, we namen ze eigenlijk mee voor het leuke doosje want op de voorkant zie je leuke printjes over London and who doesn’t loves London? Maar later zagen we dat er een vergrotende spiegel naast de normale spiegel in het doosje zat. Super blij dat we hiermee dus waren want de kwaliteit van de spiegels zijn beter dan we hadden verwacht van de Action. We zagen de handgel acties en we zijn gelijk los gegaan, we hebben twee pakken handgel ‘green thea’ gehaald een pak van drie was rond de 1,00 euro en een handgel set van twee Aloe Vera handgels waren 0,70 cent. Beide handgels ruiken heerlijk en het is zeker altijd handig om een handgel in je tas te hebben. Dan hebben we nog een kokosnoot hand en nagelcreme gehaald en deze 1,80 euro en het geld wel waard want de creme ruikt heerlijk en onze handen voelden gelijk lekker zacht aan. Vaarwel droge handen. We zijn als laatst nog langs geweest bij de Kruidvat  en hier hebben we de NYC BB cream gehaald, een review hierover komt spoedig maar het was 4,00 en dat is niet te duur voor een BB cream. Dit was het voor vandaag en we zien jullie morgen met een nieuwe post. 

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

17 gedachtes over “Action, Primark en Kruidvat Actie.

Plaats een reactie