Xenos schiet weer raak!

Hallo lieve bloggers, we hebben voor jullie weer een nieuwe post vandaag en dit keer gaan we het hebben over de December koopjes bij de Xenos. We zijn al enkele dagen op zoek naar leuke decor spulletjes voor het huis en vaak ben je dan wel een tijd bezig met zoeken omdat er zoveel leuke dingen zijn maar je niet veel geld kwijt wilt raken eraan. Kerst is namelijk al onderweg en dat betekend oppassen met wat je uitgeeft voor je straks geen geld over hebt. Zoveel wensen en zo weinig geld!

NaamloosIets waar we al heel lang op zoek naar waren was een armbandhouder, nu vonden we er paar via Aliexpress en die zagen er wel goed uit maar het was te duur voor onze smaak. Dus we gingen maar weer eens langs bij de Xenos en de armbandhouders waren eerst allemaal 5,00 euro bij de Xenos maar sinds kort verkopen ze verschillende formaten en de goedkoopste was die in het zwart, hij is in het zwart en het is kunststof en daarbij ook 2,99 dus 3,00 euro. Uiteraard kun je hem ook in een groter formaat kopen, en het is daarbij een dubbele armbandhouder dus je kunt er het dubbele aantal armbanden kwijt en die is verkrijgbaar voor 4,99 en dat is dus 5,00. Eerder kon je die krijgen voor 7,00 euro dus dit is nu twee euro goedkoper en we weten niet voor hoelang dus sla je slag nu het nog kan.

xVerder kan je nu bij de Xenos ook een Juwelenstandaard scoren, het materiaal is hout (en metaal) en daarbij heb je het in een kleine en grote formaat. Het is wel alleen verkrijgbaar in het wit maar als je een andere kleur wilt kun je het altijd nog spray-painten natuurlijk. De kleine juwelenstandaard kost 1,99 oftewel 2,00 euro en de grotere kost 2,99 oftewel 3,00 euro. Best goedkoop voor zoiets gezien het feit dat ze eerst 4,50 waren bij de Xenos. Voor zover we het weten kan je het ook nergens goedkoper krijgen dan nu bij de Xenos. Nog veel shopplezier deze week en vergeet niet dat je niet altijd met een lege portemonnee thuis hoeft te komen als je gaat shoppen.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s