DIY: Battle of the Stores!

Hallo lieve bloggers, we gaan het in deze post hebben over sieradenhouders. Als je room tours bekijkt op Youtube (zoals ons) dan zul je zien dat veel beauty icons daar sieradenhouders hebben die erg mooi zijn maar waarvan de prijzen een mens soms duizelig kunnen maken. Ik besteed nog geen eens 30 euro aan een kledingstuk laat staan aan een sieradenhouder. Er zijn veel DIY projecten waarbij je soms goedkoper uitkomt dan dat je een sieradenhouder koopt maar ook hier ligt de prijs vaak boven de tien euro. Daarom zijn we voor jullie op zoek gegaan naar een goedkope oplossing, mochten jullie een DIY filmpje of foto’s hierover vinden dan kunnen jullie het altijd aanvragen door te reageren op onze post natuurlijk.We zijn langs geweest bij verschillende winkels zoals de: Action, Xenos, Hema, Blokker en H&M en we hebben voor jullie enkele goedkope oplossingen opgezocht. Zo hoef je niet lang in de winkels meer op zoek te gaan naar de goedkoopste prijzen maar kan je nu gelijk naar de winkel die jij vind dat het leukste product heeft voor het maken van een sieradenhouder.


fwLaten we beginnen bij de Action:
We hebben daar allereerst een 3-laagse Etagere gevonden gemaakt van porselein in de vorm van drie sterren in de kleur wit, het kost op dit moment maar 5,49 euro. en dit betekend dat je een sieradenhouder hebt zonder  enkele moeite ervoor te doen voor maar 5,49 euro. Vind je dit niks dan kan je het altijd ook nog zelf proberen door de volgende items te kopen: een fotodienblad (de kleuren roze, wit fwfen grijs zijn verkrijgbaar op dit moment) die je altijd nog kunt verven in een kleur die je leuk vind en die bij je kamer past en daarbij kost het 1,99. Een deco tray (er zitten wel ster vormen op maar ook dit kun je altijd nog verven in een kleur naar keuze en je kan het altijd terug laten keren op de kandelaar en dienblad), het is gemaakt van hout en de kleur wit is op dit moment de goedkoopste want het kost maar 1,29 euro terwijl de kleuren bruin en grijs 1,69 kosten. En als laatst heb je nog een houten kandelaar nodig die beschikbaar is in de kleuren wit en bruin en die kosten 1,95. In het totaal heb je dan 5,23 euro uitgegeven en dit is exclusief de kosten voor de verf die je nog moet kopen als je het niet thuis hebt.

sdWil je liever een sieradenhouder die er wat chiquer uitziet? Geen probleem want we hebben ook hier een oplossing voor want je kunt ook makkelijk een DIY project beginnen met spullen van de H&M. Het enige wat je nodig hebt is een schaal van keramiek (die kun je krijgen in de kleuren zwart en wit), deze schaal kost op dit moment maar 5.00 euro het was hiervoor 8,00 euro en dit is dus drie euro goedkoper nu. Daarnaast heb je nog een glazen kandelaar nodig (je hebt in de kleuren zacht roze en wit) en deze kost op dit moment niet langer meer 6,00 maar 4,00 en dat is gelijk 2 euro goedkoper dan normaal. En BANG je kunt voor precies 9,00 gelijk aan de slag met het maken van je eigen sieradenhouder. Vind je de kleuren niks?Geen probleem je kan het altijd nog spray-painten, niet alleen is dit onder de tien euro maar het ziet er daarnaast ook mooi uit.

Dit waren de twee goedkoopste oplossingen voor als je een DIY project; sieradenhouder wilt beginnen. Uiteraard heeft de Xenos ook leuke dingen maar dan kom je wel boven de tien euro uit en de bedoeling van de post was om eronder te blijven. We hopen dat jullie hier wat aan hadden en willen jullie een andere DIY: Battle of the Stores post vergeet dan vooral niet dit aan te geven door te reageren op onze post.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s