Budget Decor Ideas!

Hallo lieve bloggers, we hebben weer een nieuwe post voor jullie en dit keer gaat het over budget decor ideas. We zijn langs geweest bij drie verschillende winkels in de hoop om leuke spullen te vinden voor je slaapkamer of huiskamer, hierbij dachten we vooral aan hebbedingetjes zoals een manier om je ringen op te bergen, of je kamer in een paar seconden wat warmer te maken.

fewWe gingen eerst langs bij de H&M en kwamen er al snel achter dat we gelijk raak hadden geschoten. We hebben enkele hele leuke kussenslopen gevonden voor de prijs van 5,00 euro en dit is niet verkeerd zeker gezien de ruime keuze in kleuren en motief. We hebben ook een metalen bloempot gevonden die je kunt ook krijgen in verschillende kleuren en motieven en het grappigste is dat je dit net zo makkelijk kunt gebruiken als een nachtstand of een prullenbak en dit voor de prijs van 5,00 euro. En tot slot hadden we een zilveren kandelaar gevonden die je uiteraard ook kunt gebruiken om je sieraden erop te leggen of je make-up, er is zelfs ruimte voor je make-up kwasten of voor bijvoorbeeld je kammen en borstels, het kost ook 5,00 euro. Het totale budget voor deze drie producten is dan ook 15 euro.

We gingen verder naar de Action en hier kun je gelijk de laatste dingen regelen voor je kamer, zoals een nep roos in een fles voor maar 0,99 euro in diverse kleuren. Schattige koffie mokken met een quote erop voor maar 0,85 cent en die in het zwart kosten 0,65 cent, je kunt hier ook je pennen in bewaren als je er goed gebruik van wilt maken. Bij de Primark kun je daarnaast ook heel veel dingen vinden om je kamer mee te veranderen denk bijvoorbeeld aan de vierkante bordjes met tekst erop, 3 stuk voor 3,50 euro of wil je liever één grote lijst met poster die je kunt ophangen in je kamer voor 3,00 euro? En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende geurkaarsen die je er kunt vinden onder de vijf euro, bij de kassa heb je nu twee geurkaarsen namelijk de geuren vanille en pompoen voor maar 1,00 euro. Zo zie je maar weer, je hebt niet veel geld nodig om je kamer te veranderen zolang je maar goed kijkt.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

3 gedachtes over “Budget Decor Ideas!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s