Hoe moet je shoppen @Aliexpress?

Hallo lieve bloggers, we hebben vandaag al een post geplaatst maar omdat er zoveel vragen zijn met betrekking tot de website Aliexpress hebben we besloten een post te schrijven over hoe je op deze geweldige website moet shoppen. Zoals jullie weten betaal je geen verzendkosten als je shopt bij Aliexpress, verder moeten we hierbij wel melden dat alles wat je op deze website vind niet van het echte brand of merk is, alles is ‘fake’ maar dit betekend niet dat het geen goede kwaliteit heeft omdat het zo goedkoop is. We hebben al enkele keren online gewinkeld bij Aliexpress en we zijn erg tevreden over onze koopjes. Je moet alleen wel erg goed opletten omdat bijna alles afkomstig is uit Korea of China en dus zijn de kleding en schoenmaten heel anders dan de maten die gebruikt worden in Europa.

Vaak hebben de  verkopers al bij de product details beschreven wat de Europese maat zijn maar voor de zekerheid hebben we voor jullie de kledingmaten voor bovenstukken (shirts en truitjes) op een rijtje gezet: M: Small // L: Medium // XL: Large // XXL: Extra Large // XXXL: Extra Extra Large (en dan hebben we ook nog 4XL en dat is drie keer extra large.) Wanneer er bij een product staat ‘one size’ betekend het dat het kledingstuk bedoeld is voor een persoon met de kledingmaat small (in sommige gevallen kan het ook een maatje medium zijn).

Als je shopt via Aliexpress zul je dezelfde producten voor duurdere prijzen zien, dit betekend niet dat er iets mis is met de goedkopere product want alles dat te koop is via Aliexpress wordt weer gekocht bij een groothandel genaamd ‘Aliebaba’ ( bij een groothandel koop je van een product meer dan één). Waar je wel op moet letten zijn de reviews van de kopers en de shipping, want sommige verkopers verpakken producten erg goed en daarom komen ze heel aan bij de opgegeven adres, terwijl andere kopers weer minder aandacht aan de verpakking besteden en je producten zoals oogschaduw pallets bezorgd krijgt waarvan de oogschaduw kleuren kapot zijn. In de reviews kun je vaak lezen hoe de bezorging en verpakking is van de verkoper en dit is zeker erg handig.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s