Dvd & Games ACTIE!

Hallo lieve bloggers, vandaag starten we met onze eerste post op onze blog en wat is een betere manier om je blog te beginnen dan met een actie?

dvdWe waren aan het scrollen op een website genaamd ‘Marktplaats’ misschien ken je de website al en zo niet dan leggen we even in het kort uit wat je op die website kunt vinden. Marktplaats is in feite een website waar je tweedehandse spullen kunt kopen, of het nu films, boeken of meubels zijn het maakt niet uit iedereen kan hier iets vinden voor een goed prijsje. Vaak zijn de items die verkocht worden net nieuw en daar heb je nou wat aan, het is goedkoop, snel bezorgd via de post en daarbij ook nog in goede staat. 

Wij kwamen onlangs een account op Marktplaats tegen waar we dvd’s en blueray’s voor een wel heel goedkope prijsje binnen konden slepen en dat hebben we dan gelijk ook gedaan. De dvd’s zijn in goede staat, kosten maar een eurootje en de verkopers waren daarbij ook heel behulpzaam. De blueray’s kosten kunnen verschillen van elkaar, wij hadden de dvd; ‘Something Borrowed’ van de geweldige Kate Hudson (bekend van de film ‘How to lose a guy in ten days’) en getalenteerde Ginnifer Goodwin (bekend van de hit serie ‘Once Upon A Time’) gekocht. Daarnaast hadden we ook de blueray; Julie & Julia met o.a. Meryl Streep (welke shopaholic kent de film ‘Devil Wears Prada’ nou niet?) en Amy Adams (bekend van de film Enchanted) gekocht. Toen we vanochtend onze post doornamen vonden we een pakketje met de twee dvd’s, niet alleen hebben we maar 2.50 voor twee dvd’s betaald maar we hebben daarnaast ook twee hele leuke films kunnen adden in onze kast vol dvd’s. Zo zie je maar weer wat je allemaal kunt vinden op het web als je heel goed zoekt.

Willen jullie ook een game of dvd scoren voor een lage prijs? KLIK HIER en plaats een order bij ‘The Four Minions’. Dit was het voor vandaag, morgen zijn we terug met een nieuwe post, en vergeet niet: shoppen hoeft niet altijd duur te zijn.

Tot de volgende keer en voor nu ciao lovelies, xoxo Gibby & Hic@

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s